Капитанът на Лудогорец Антон Недялков говори след успеха с 4:0

...
Капитанът на Лудогорец Антон Недялков говори след успеха с 4:0
Коментари Харесай

Антон Недялков: Когато трябва да играем за нещо значимо, виждате какво се получава

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков приказва след триумфа с 4:0 над ЦСКА за Суперкупата на България. Ето какво показа националният играч пред репортерите на стадион " Васил Левски ":

'Никога една победа не е толкоз лесна, колкото наподобява. Направихме това, което искаше треньорът. Всички се раздадохме оптимално, направихме това, което Лудогорец търси - да играем като едно цяло. Предполагам, че ние сме си изиграли мача както би трябвало. Предполагам, че ЦСКА може би към момента не са във формата, в каквато би трябвало да са, само че се веселя, че сме победили.

Щом побеждаваме с подобен резултат, значи Лудогорец върви нагоре. В последните мачове бяхме станали първенци и нямаха толкоз значение. Когато би трябвало да играем за нещо значимо, виждате какво се получава. В ЦСКА съм давал оптимално всичко от себе си, посочил съм, че не се отхвърлям елементарно. Това, че хората си мислят някакви работи, тяхна си работа. Очаквах повече хора, че ще дойдат, само че идващия път ще стане по-голям празник. Надявам се в най-скоро време да отида да играя някъде в чужбина, встъпвам в такава възраст ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР