Капитанът на Лудогорец Антон Недялков е претърпял микро операция от

...
Капитанът на Лудогорец Антон Недялков е претърпял микро операция от
Коментари Харесай

Антон Недялков е бил опериран в Португалия, очаква се да се завърне за зимната подготовка

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков е претърпял микро интервенция от дискова херния, оповестиха от разградския отбор на клубния уебсайт.

Интервенцията е била осъществена в клиника " Санта Мария " в Порто от екипа на професор Ешпрегейра Мендеш, като прогнозите са, че възстановителният интервал на бранителя ще продължи към два месеца.

" Чувствам се добре. Благодаря на екипа, който извърши интервенцията. Надявам се възобновяване да протече по проект и допустимо най-скоро време да съм на линия ", разяснява Антон Недялков, за който се чака да се завърне по време на зимната подготовка на " орлите ".

Припомняме ви, че по-рано през тази година опитният футболист претърпя още една интервенция, осъществена още веднъж в Порто, за премахване на проблем в петата, който го извади от игра за повече от половин година.

В последна сметка Недялков направи своето дълго чакано завръщане на терена през октомври и от този момент насам изигра 7 дуела за Лудогорец в Първа лига и Лигата на конференциите, в които се регистрира с две асистенции.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР