Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев съжали, че е допуснал

...
Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев съжали, че е допуснал
Коментари Харесай

Митко Илиев: Изпуснахме сумарно пет стопроцентови положения, Страсбург не е ПСЖ или Лион

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев съжали, че е позволил неточност, след която Страсбург вкара единственото попадение в днешния мач сред двата тима.

“Отново тръгнахме зле, получихме ранен гол след моя самостоятелна неточност. След това реагирахме нелошо. През второто полувреме владеехме напълно самодейността. Щом играем като еднакъв с еднакъв против тим като Страсбург, значи можем да се гордеем. Единственото, за което можем да съжаляваме, е, че сумарно в двата мача имахме пет 100-процентови положения, които не вкарахме. Искахме да забележим Страсбург напрегнат. Ако бе влезнала главата на Стивън Езе, нещата можеха да се извърнат.

С оглед на цялостното показване можем да сме удовлетворени от играта. Нямаше огромна разлика в класите предвид на това, че те играят в Лига 1. Не считам, че Страсбург се е пестял.

Говорих с техния капитан - прелестно е сюрпризиран от играта на нашия тим. Но Страсбург не е някакъв гранд - не е ПСЖ или Лион. На техния стадион играта беше равностойна, а на моменти имахме и предимство. Лига Европа 3 кръг, четвъртък 15 август  Страсбург 1:0краен резулат  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР