Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев призна, че е сбъднал

...
Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев призна, че е сбъднал
Коментари Харесай

Димитър Илиев: Това е най-щастливият момент в кариерата ми досега

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев призна, че е сбъднал своята детска фантазия, спечелвайки Купата на България с " черно-белите ".

" Нямам думи. И доскоро споделих, че това е изключителна чест. Ценя обстоятелството, че можем да запишем имената си в историята на Локомотив, печелейки първа купа във витрината. Още не мога да осъзная какво сме постигнали. Това, че го направихме против безконечния противник е черешката на тортата.

Това е най-щастливият миг в кариерата ми до момента. Ще излъжа, в случай че кажа, че съм очаквал сходно нещо при започване на сезона. Имахме и шанс, само че през цялата година положихме извънреден труд и приветствам всички с тази купа. Те сбъднаха една моя детска фантазия.

Тази купа е за всеки съпричастен с концепцията " Локомотив ". Искам да я посветя и на една " черно-бяла " легенда - Аян Садъков.

За мен няма нищо изненадващо. Бях уверен, че ще победим и ще вдигнем трофея. Това дерби не се печели единствено с майсторство, а със събераздаване, борбеност и сърце и считам, че справедливо ликуваме.

Искам да ознаменувам оптимално този популярен миг, за който след време постоянно ще се сещаме с усмивка на уста ", съобщи Илиев.
 Локомотив (Пловдив) победи Ботев (Пловдив) с 1:0 във финала за Купата на България
Купата е " черно-бяла "! Гол шедьовър съкруши Ботев и донесе невиждана наслада на Локомотив

Ален Ожболт се трансформира в воин за " смърфовете "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР