Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев говори пред медиите по

...
Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев говори пред медиите по
Коментари Харесай

Митко Илиев: Показах надменност, добре е, че ги няма Господари на ефира

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев приказва пред медиите по време на награждаването му за " Футболист №1 " на 22-ия кръг на efbet Лига.

Eто какво сподели за куриозния си пропуск в мача против Царско село:

" И по-големи футболисти са изпускали такива положения. Показах пренебрежителност, за което скърбя. Много време ще ме е гняв за това състояние. Ако бяхме изгубили точки поради този мой пропуск, щеше да ми е доста по-тежко. Мислих, че съм отбелязал и не подходих съществено. Извиних се. Хубавото е, че не беше съдбовно. Добре е, че ги няма " Господари на ефира ", тъй като щяха да ми връчат още една статуетка.

Надявам се да имаме по-добри резултати с националния тим. Имаше нови лица, които се демонстрираха по добър метод. В последния мач против Северна Ирландия имахме трима бранители на нежна възраст. Също дебютиращ вратар. Илиан Илиев-младши също ми направи положително усещане. Филип Кръстев, Доминик Янков... Млади момчета с бъдеще. Видяхме, че Вальо Антов на 20 години е подготвен да бъде дирек в отбраната на националния тим. Трябва обаче да погледнем действително, че играхме против извънредно мощни тимове. Срещу Италия стояхме доста добре. В Северна Ирландия имахме нелоши контраатаки и с доза шанс можехме да победим. Това е основа, върху която би трябвало да стъпим. Има контроли след два месеца, в които треньорите ще могат да работят върху схемата, която се постанова. Надявам се полека-лека да тръгнем към позитивна тенденция ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР