Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев е отказал оферта от

...
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев е отказал оферта от
Коментари Харесай

Димитър Илиев е отказал оферта от чужбина

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев е отказал оферта от чужбина, макар че тя е била много преференциална във финансово отношение против контракт за една година, написа “Нострабет ”, представен от в. „ Мач Телеграф “. 

Той се е схванал с шефовете, че няма да му вършат пречки, в случай че реши да излезе за последно зад граница, само че в последна сметка е отклонил примамливото предложение. Причината е, че той е бил въодушевен от амбициозния план на Локомотив и сигурно желал да продължи да бъде част от него.

В същото време треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш е отправил ясно обръщение към играчите си за домакинския мач против Септември на следващия ден. Той е подреди на своите да си избият всякакво подценяване от главите и им напомни по какъв начин столичани са победили Берое в Стара Загора.

Томаш желае от „ черно-белите “ да работят тактически вярно и да бъдат с хладни мозъци и горещи сърца, с цел да вземат максимума в първия от шестте мача до края на постоянния сезон.

Огромното предпочитание на треньора било Локо да задава темпото и да е преобладаващ от самото начало на терена, и в нито един миг да не допусне да си направи срещата сложна.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР