Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев е на мнение, че

...
Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев е на мнение, че
Коментари Харесай

Димитър Илиев: Сами си направихме мача труден

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев е на мнение, че отборът му е трябвало да покаже повече самочувствие в днешния мач за Купата на България против Марек, извоюван от „ смърфовете “ с 1:0.
 Локомотив (Пловдив) се изтеза, само че продължи напред за Купата на България Локомотив (Пловдив) се изтеза, само че продължи напред за Купата на България
„ Направихме си мача сложен и нервозен. По традиция мачовете за Купата протичат по сходен метод. Отборът на Марек игра на лимита на опциите. Изпуснахме доста положения. Когато наближават последните минути на мача, не се играе умерено, не се появи нужното самочувствие. Треперихме. Всяко начало е мъчно. Когато завоювахме двете Купи, тръгнахме по този метод. Догодина Марек ще бъде в Б група и ще нападна А група. Те са на равнището на множеството от водещите тимове в Б група. Не мисля, че е имало подценяване. Стъпихме съществено. Имаха една-две обстановки, които сътвориха напрежение. Второто полувреме имахме най-малко пет контри, които трябваше да приключим по друг метод. Факт е, че създадохме повече обстановки, само че не успяхме да ги осъществяваме. Трябва да отчетем, че теренът не беше в най-хубаво положение “. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР