Капитанът на Ливърпул - Джордан Хендерсън смята, че загубата от

...
Капитанът на Ливърпул - Джордан Хендерсън смята, че загубата от
Коментари Харесай

Джордан Хендерсън: Съотборниците ми имат изключителен дух и характер

Капитанът на Ливърпул - Джордан Хендерсън счита, че загубата от Реал (Мадрид) във финала на Шампионска лига с 0:1 ще помогне на мърсисайдци да станат по-силни.

" Трудно е да се приказва за това. Чувствам, че имахме три или четири положителни шанса, само че техният вратар направи спасявания от международна класа. Надяваме се в този момент да си починем добре и по време на паузата да обмислим всичко, което се случи този сезон, с цел да можем да си извадим поуките.

Имахме това възприятие в предишното и реагирахме тъкмо тогава. Надяваме се, че можем да го създадем още веднъж, сигурен съм в това. Играчите в тази съблекалня имат извънреден дух и темперамент. Да, ще бъдем смутени и ще е мъчно, тъй като в този момент имаме толкоз доста време да мислим за това.

Но мога да ви уверя, че ние дадохме всичко от себе си и от време на време просто не можете да извършите повече. Във футбола всичко опира до елементи, по този начин е. Имахме малко шанс с дузпите в националните купи, когато ги спечелихме.

Срещу Реал (Мадрид) и във Висшата лига шансът не беше на наша страна. Трябва да се примирим с това и да го използваме вярно, с цел да продължим напред и да станем по-силни през идващия сезон ", сподели Хендерсън.
 Стиви Джи уточни слабото място на Ливърпул
Стиви Джи уточни слабото място на Ливърпул

Вижте какво сподели легендата на " алените "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР