Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън коментира еволюцията в тима и

...
Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън коментира еволюцията в тима и
Коментари Харесай

Хендерсън: Този сезон беше много странен

Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън разяснява еволюцията в отбора и съобщи, че йачеството в офанзивата ще е главното преимущество на мърсисайдци през идващия сезон. Ливърпул продължава битката да се класира за Шампионска лига след шест следващи победи. Към момента възпитаниците на Юрген Клоп се намират единствено на точка от четвъртия Манчестър Юнайтед, само че са с мач повече.

" Отборът еволюира непрекъснато и в нападателната линия пристигнаха нови, качествени футболисти. С тях можем да вършим разнообразни неща и да използваме разнообразни схеми ", показа полузащитникът пред Sky Sports. Германският управител на Ливърпул може да разчита на Мохамед Салах, Дарвин Нунес, Диого Жота, Коди Гакпо и Луис Диас в офанзива, като и Харви Елиът играе крило от време на време. Тимът ще напусне Роберто Фирмино през лятото.

" Разполагаме с играчи, които умеят да нападат и да вкарват голове. Това би трябвало да бъде преимущество за нас и да го използваме през идващия сезон. Тази година бе странна и може би ни липсваше неизменност, само че положителната вест е, че в последно време си връщаме формата. Има още доста за усъвършенстване, само че знаците са налице. Надявам се да се представим добре в последните три мача и да влезем в идващия сезон в същата форма ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР