Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън бе извикан по спешност в

...
Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън бе извикан по спешност в
Коментари Харесай

Ясно е кой ще замени Калвин Филипс в националния отбор на Англия

Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън бе извикан по неотложност в състав на националния тим на Англия. Ветеранът ще би трябвало да размени халфа на Манчестър Сити Калвин Филипс, който е контузен.

26-годишният Филипс има контузия в рамото и ще би трябвало да претърпи интервенция, която слага под въпрос присъединяване му на международното състезание в Катар през ноември и декември.

Бившият състезател на Лийдс бе корав титуляр в селекцията на Гарет Саутгейт на европейското състезание през предходната година и демонстрираше отлична форма за " белите ", само че през това лято той мина в Манчестър Сити, където е запаса. Извикването му в националния отбор за идните мачове с Италия и Германия от Лигата на нациите породи изненада у доста от експертите на Острова, само че при съществуването на новата информация за контузията мястото на Филипс ще би трябвало да бъде заето от различен.
 Основен футболист на Англия може да пропусне Мондиал 2022
Основен футболист на Англия може да пропусне Мондиал 2022

Вижте детайлности

Това е Хендерсън, който на собствен ред имаше здравословни проблеми в последните седмици. 32-годишният халф получи контузия при триумфа с 2:1 над Нюкасъл в края на август и пропусна дуелите с Евертън, Наполи и Аякс. Той обаче е минал медицински проучвания в понеделник и е подготвен да помогне на " Трите лъва " в идните срещи.

За националния тим на Англия Джордан Хендерсън има 69 мача и два гола.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР