Kапитанът на Лиепая Кристиан Торес вярва, че тимът му има

...
Kапитанът на Лиепая Кристиан Торес вярва, че тимът му има
Коментари Харесай

Капитанът на "Лиепая" пред bTV: Способни сме да отстраним ЦСКА

Kапитанът на " Лиепая " Кристиан Торес има вяра, че отборът му има сили да в профил ЦСКА в квалификациите на новия шампионат Лигата на конференциите.

Преди седмица двата отбора си спретнаха нулево тъждество на " Българска войска ", а довечера ще дефинират кой ще продължи в идната фаза на конкуренцията.

" Ако би трябвало да бъда почтен с вас, предходната седмица имахме шансове да победим. Определено ЦСКА контролираше топката през по-голямата част от мача, само че това не ни уплаши. Днес би трябвало да излезем на терена с почит към ЦСКА, тъй като те са тим с богата история. " Лиепая " е клуб, учреден единствено преди 7 години. За нас днешният мач е доста значим, тъй като ние желаеме да напишем история. Отборът, който покаже повече предпочитание и е по-концентриран, ще завоюва довечера. Смятам че сме равностойни. ", сподели 36-годишният полузащитник пред bTV.

" Когато разбрахме, че ще се надигнем против ЦСКА в Лигата на конференциите, бях уверен, че ЦСКА е любимец. Но след равенството предходната седмица считам, че можем да ги отстраним. Показахме им в София, че би трябвало да имат почит към нас. Готови сме да се бием и несъмнено на ЦСКА няма да им е елементарно. ", добави той.

Победителят от " Лиепая " - ЦСКА ще срещне в третия кръг на квалификациите по-добрия от двойката " Осиек " - " Погон " Шчечин.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР