Капитанът на ЛевскиНиколай Михайлов смята, че условията в Дубай, където

...
Капитанът на ЛевскиНиколай Михайлов смята, че условията в Дубай, където
Коментари Харесай

Ники Михайлов: Трябва да се преборим за Европа

Капитанът на ЛевскиНиколай Михайлов счита, че изискванията в Дубай, където се приготвят “сините ” са отлични. Стражът е на мнение, че главната цел на тима напролет би трябвало да е се пребори за квота за Европа.
 Левски тренира трети ден в Дубай Левски тренира трети ден в Дубай
“Вече съм добре, откакто годината не приключи по най-хубавия метод за мен. На една от последните тренировки усуках коляното, само че беше дребният демон и се възвърнах бързо, с цел да пускам обикновено с останалите. Гледаме позитивно напред ”, сподели Михайлов пред клубната телевизия.

“Условията тук са положителни и най-важните неща, които трябват на един професионален състезател, ги има. Всички предпоставки да създадем една ползвотовна подготовка са на разположение ”.
 Левски ще играе контрола с гранд от Малайзия Левски ще играе контрола с гранд от Малайзия
“Пожелавам си всички да сме живи и здрави и в този момент се надявам да се върнем на верния път, откакто в последните два месеца не ни се получаваха нещата по една или друга причина. Къде малшанс, къде не толкоз положителни игри от нас. За жал изпуснахме доста точки. Сега би трябвало да се борим да сме още веднъж в квота Европа. Ако създадем една добра подготовка, мисля, че е безусловно възможно ”.

“Кристиан Димитров мисля, че ще се приспособява бързо, с него сме играли дружно в националния тим. Рикардиньо има много съотборници, които ще му оказват помощ. Ние по-опитните също ще създадем нужното. Ще бъде дълга подготовка, би трябвало да бъдем на равнище. Дано имаме доста мотиви за наслада през 2023-а ”, приключи Михайлов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР