Капитанът на Левски в Ивелин Попов даде оценката си пред

...
Капитанът на Левски в Ивелин Попов даде оценката си пред
Коментари Харесай

Ивелин Попов: Треньорите трябва да определят на какво ниво сме, титлата е постижима цел

Капитанът на Левски в Ивелин Попов даде оценката си пред клубната телевизия за триумфа в срещата, както и за подготовката на " сините " досега на лагера в Правец.

" Полезна контрола, като всяка друга. Малко по-висока активност, в сравнение с тренировки. Хубавото е, че головете, които отбелязахме, ги упражняваме всеки ден. Получиха се красиви. На какво равнище сме би трябвало да дефинират треньорите по индикаторите ни от GPS. Работим всеки ден двуразово, скоро ще стартираме да освежаваме и допускам, че ще сме във форма за началото на шампионата. Знаете, че за работата на футболистите и треньорите се съди по резултатите. Надявам се да имаме положителни резултати и триумфи, с цел да се оправдае работата, която вършим добре. Свикваме с новите условия на треньора, по-различни са. Всеки треньор си има визии. Стараем се да го вършим ", стартира Попов.

" Още предходната година споделих, че тимът има доста огромен капацитет. Ръководството преценя дали ще се притеглят нови футболисти или не. Като капацитет и качества сме в тройката. Всеки желае да има 20-има равностойни футболисти, само че обстановката в клуба е такава, че би трябвало да играем с това, с което разполагаме сега. Дай Боже, някой да направи трансфер в огромен европейски клуб, да влязат свежи пари в клуба и те да се реинвестират в различен футболист. Но това е политика на клуба ", е мнението на халфа.

" Чувам се с Георги Миланов всеки ден. Доколкото знам, ще има диалози с президента. Надявам се да се върне, тъй като Георги е левскар. Ако не си откри клуб в чужбина, той няма да отиде на друго място в България, а ще се върне в Левски ", сигурен е някогашният национал.

" В живота всеки уважаващ себе си състезател би трябвало да си слага високи цели, да излиза всеки ден с тази настройка. Постижимо е да спечелим купата, за какво не ", сподели още Попов.

" Дай Боже да доведем повече европейски противници, с цел да има по-голяма убеденост в клуба и повече финанси, да се погасяват задълженията и да се радват почитателите. Наистина няма слаби противници в Европа. Играеш против живи противници, не против стойки и манекени. Като име може да не са с огромна история, само че са футболисти, които желаят да се потвърждават. От персонален опит споделям - играя 18 години професионален футбол, бил съм и против международни и европейски грандове, няма значение против кой играеш в контролите, тъй като след това в шампионата е напълно друго ", приключи Ивелин Попов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР