Капитанът на Левски Николай Михайлов проговори след злополучния мач с

...
Капитанът на Левски Николай Михайлов проговори след злополучния мач с
Коментари Харесай

Николай Михайлов: Болката няма да отмине бързо - за един миг всичко се обърна, нося моята вина

Капитанът на Левски Николай Михайлов проговори след злощастния мач с Хамрун. Вратарят показа пред " Дарик ", че шокът от отпадането е огромен и пое своята виновност за попаденията на малтийците.

" Истината е, че болката, разочарованието и шокът най-много са доста огромни след четвъртък вечер. Наистина още не мога да дефинира какво се случи в целия ход на мача. Ако би трябвало да върна лентата обратно, малшансът беше с нас още от първата минута, до последната изпълнена дузпа, за което горчилката и шокът са невероятни. Аз мисля, че с оглед първите три мача изиграни в Европа - двата против ПАОК и гостуването в Малта показахме, че може да играем добър футбол, само че тъкмо в този ден нещата не се получаваха по този начин, както ние искахме и в атакуващ, и в отбранителен проект. Най-голямото страдание и болежка за мен е, че разочаровахме нашите почитатели. Мен доста ме боли поради това ".

" Истината е, че когато получиш гол, без значение дали са един, два или повече, без значение мачът с каква значимост и тежест е, за мен постоянно си можел да се оправиш по-добре. И при двата гола имаше групови неточности. И при двата гола малшансът беше голям, само че когато ориста е против теб, нищо не можеш да промениш. Видяхте, че в продълженията имахме късмет да отбележим гол, само че не успяхме. При дузпите имахме своите проблеми. Малшансът при петата дузпа, която съумях да спася, съдията ме върна, с цел да се пребие. Всичко, каквото можеше да се обърка в тази четвъртък вечер, се обърка ".
 Фенове на Левски желаят Андреев на вратата вместо Ники Михайлов
Фенове на Левски желаят Андреев на вратата вместо Ники Михайлов

Ето детайлности

" Нищо не е същото (б.р - като мача с Вердер). Не мога да сравняваш обстановка със обстановка. Факт е, че мачът не се разви добре нито за мен, нито за моите съотборници. Аз нося виновност за това. Искам да се извиня на нашите почитатели и на всички левскари. Футболът е подобен, животът е подобен, никой не е желал да се случи по този метод. Свалям шапка на почитателите, които сътвориха една неповторима европейска вечер за следващ път и показват своята обич всеки ден. Има и такива мачове.

Няма какво друго да направиш с изключение на да се извиниш. Целият клуб дружно би трябвало да продължи напред. За един мач всичко се обърна с краката наобратно. Никой не е застрахован от неточности. Нито желая да се извинявам, аз нося своята отговорност и виновност, поради което желая да се извиня на нашите почитатели. Всички ние дружно направихме всичко допустимо да го докараме до плейофа за влизане в групите на Лигата на конференциите. Срещу Хамрун всички чакахме да бъде по-лесно. Шокът е голям за всички. Болката няма да отмине за ден или за два. Болката ще остане доста дълго време, само че истината е, че би трябвало да се продължи напред ", съобщи Михайлов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР