Капитанът на Левски Николай Михайлов обяви, че му е неудобно

...
Капитанът на Левски Николай Михайлов обяви, че му е неудобно
Коментари Харесай

Михайлов: Неудобно ми е да гледам Левски на това място, засадата е смешна и несериозна

Капитанът на Левски Николай Михайлов разгласи, че му е неловко да гледа своя отбор на 12-о място в класирането на efbet Лига. Вратарят показа това след следващата загуба на сините в шампионата, този път с 0:1 от Лудогорец в Разград. Михайлов добави, че засадата, която бе отсъдена на Здравко Димитров през първата част е смешна и несериозна.

“Мачът вървеше към хикс, само че не успяхме. Продължаваме да вършим едни и същи неща. Повтаряме все едни и същи грешки”, стартира Михайлов, след което разяснява засадата на Димитров през първото полувреме.

“Лудогорец няма потребност от съдийска неточност или поддръжка на съдиите. Всички видяхме, че Здравко Димитров е зад средата на терена. Смешно е, несериозно е. Всички знаят и го виждат, че Лудогорец е по-добрият тим.

Мачът беше за чист хикс, макар несъществуващата засада, която ни вдигнаха”, добави капитанът на сините.

Младите не могат да изкарат напрежението. Всеки мач се повтарят едни и същи неща. Намислили сме нещо с треньорски щаб. Дай Боже против Локо (Пловдив) да вземем трите точки.

Преди беше елементарно. Влизаме аз и Живко, само че играем с класни чужденци и опитни футболисти. Сега играят трима млади и е най-лошото, че няма ротация, закъсняхме със селекцията. Цялата ми фамилия е от Левски, пробвам се да дам всичко от себе си за кулба. Гледаме напред.

За нас всеки мач е дерби, излизаме за победа, само че напоследък това не ни се получава. В момента имаме усложнение напред, а също по този начин доста елементарно пускаме голове.

Жизненоважно ни е да взимаме точки във всеки мач. На мен персонално ми е неловко да виждам Левски на това място в класирането”, изясни Михайлов. efbet Лига 11 кръг, неделя 1 ноември  Лудогорец 1:0краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР