Капитанът на Левски Николай Михайлов изрази радостта си от победата

...
Капитанът на Левски Николай Михайлов изрази радостта си от победата
Коментари Харесай

Ники Михайлов: Нашият план С надви техния план А

Капитанът на Левски Николай Михайлов изрази насладата си от успеха на своя отбор над този на ЦСКА 1948. " Сините " се постановиха с класическото 3:0 и продължиха положителното си показване.

" Нашият проект " С " е по-добър от техния проект " А ". Силен мач за Левски, техния тим нямам какво да го разясня. Много неща се приказваха, малко е неуважително. Ние демонстрираме почитание към всеки един противник, почитам доста хора от техния клуб. Нещата, които излизаха в медиите, бяха леко неуважителни по отношение на нас от тях. Искам да благодаря на почитателите за тяхната поддръжка. Ние излизаме във всеки един мач с нужната мотивация и съвсем всяка седмица имаме нови играчи. Тепърва се комплектуваме. Боби и Ради се включиха съвършено и помогнаха доста за днешната победа. Излизаме всеки един мач за победа и се борим за оцеляване и ще продължаваме да се борим. Важно е да има почитание към клубовете. За мен това е най-важното. Аз по този начин съм учтив и държа да го кажа, тъй като малко допълнително ми пристигна. Спекулации са това къде ще вървя, има си управление, има си и сътрудници, влезнали са в връзка, в случай че се договорят, окей. Аз съм в Левски, концентрирал съм се върху играта си. Важното е, че има трета поредна победа. Едно огромно отлично на момчетата и на управлението в това, което вършат в тази тежка обстановка за клуба. Благодаря и на почитателите. В Левски в никакъв случай не се диша умерено. Опитваме се да я вършим спокойна за младите ".

" Важното е, че имаме дълбочина на аварийна пейка. До седмица или десетина дни ще изглеждаме още по-добре. Наистина огромна смяна както физически, по този начин и психически. Трансферите помогнаха доста за това тимът да наподобява по друг метод. Исках да кажа, че подобен вид изявления, аз не ги търпя. На терена видяхте, че бяхме по-борбени и нападателни. За целия мач те имаха 2 шанса. За мое благополучие записах и суха мрежа. Много неща се изговориха, че за тях това било проект " А " за нас проект " С ". Аз съм горделив от моите момчета. Не желая да встъпвам в елементи дали това е постоянно дерби, или не. Не ги разделяме на остаряло или ново, цифри или числа. За мен е значимо този Левски и да успеем да го спасим. Вярвам и давам всичко допустимо. Искаме да намерим общоприет спонсор, да се вдигнем и да продължим в тази позитивна тенденция. Камбуров го познавам от доста години. Четох, че всеки мач ни вкарва, няма неприятно, човек със самочувствие, с доста голове. Каквото и да кажа за него, малко е. Така че проект " С " да се прибира у дома да чества, проект " А " да внимава ". efbet Лига 6 кръг, събота 19 септември  Левски 3:0краен резулат  ЦСКА 1948
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР