Капитанът на Левски Николай Михайлов говори в предаването „Домът на

...
Капитанът на Левски Николай Михайлов говори в предаването „Домът на
Коментари Харесай

Ники Михайлов: Не съм бил в такова физическо състояние в последните 4 години

Капитанът на Левски Николай Михайлов приказва в предаването „ Домът на футбола” по DIEMA SPORT, откакто подписа нов контракт със „ сините”. Михайлов подчертава, че е упражнявал доста крепко, с цел да извърши обещанието, което е дал пред притежателя Наско Сираков и в този момент се усеща доста добре.

Дори Михайлов призна, че по този начин не се е усещал отпреди четири години.

„ Ако би трябвало да съм почтен, имах една концепция по-добри предложения от тази на Левски. Едната беше в Румъния, другата от Израел. Трябваше да си заслужава доста, с цел да изоставя клуба. Това не желаех да го разясня, само че доста хора си потеглиха, съдят клуба, яли са бял самун тук, само че в този момент е такава обстановката тук. Няма постоянно да е по този начин, само че шапка смъквам на нашите фенове”.

„ В края на сезона имаше напрежение сред мен и треньор, мен и управление. Аз съм човек, който обича мъжките диалози. Не беше вярно, само че би трябвало да си призная грешката. Сираков ми е подал ръка да вляза в мъжкия футбол. Тези нападки не бяха окей от двамата. Седнахме,изяснихме се. Аз изпълних това, което се желае от мен. Имаше един мъжки диалог, който трябваше да се изпълнят избрани неща и се случиха. Аз не съм си тръгвал от Левски, не се завръщам. Искам да оказвам помощ на терена на този млад тим с опита и качествата, които имам”.

„ Чувствам се доста добре и самите прегледи го потвърдиха. Коментирахме с докторите, че може би не съм бил в такова физическо положение в последните четири години. Взех се крепко в ръце, да мога да съм здрав и да мога да играя най-малко още 4-5 години на положително равнище. Физически се приготвих добре. Имаше отрицателни страсти през сезона. Успях да запазя една суха мрежа в националния тим, тъй че съм квалифициран за новия сезон и очаквам новите провокации. Беше тъга тези три седмици с триразови тренировки. Отдавна съм спрял да заплащам налог публично мнение. Ники Михайлов е забавен, само че няма никакви проблеми. При мен всичко се следи под лупа”, сподели Михайлов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР