Капитанът на Левски – Николай Михайлов, говори след победата с

...
Капитанът на Левски – Николай Михайлов, говори след победата с
Коментари Харесай

Михайлов: Не подценихме Хамрун, имаше голям труд от всички

Капитанът на Левски – Николай Михайлов, приказва след успеха с 1:0 над Хамрун Спартанс в първи мач от третия прелиминарен кръг на Лига на конференциите. Вратарят беше на мнение, че даже в реванша „ сините” няма да подценят противника си.

"Победата не пристигна елементарно, борихме се през целия мач. Тежък терен. Важното е, че си свършихме работата, пропуснахме и дузпа. Трябва да затвърдим положителното показване и на нашия терена ", сподели Михайлов.

"Това ми е работата, съумявам да защищавам тима. Играем висока преса, от време на време се пропукваме. Радваме се, тъй като имаше огромен труд от всички. Радвам се, че всички, които имаха проблеми, се завръщат в игра. Ще имаме по-голяма ротация ".

"Малтийците ме изненадаха. С всяка минала година стоят доста по-добре. Опитват се да играят. Бяха със самочувствие и убеденост. Знам какво ще създадат нашите почитатели на реванша. Няма какво да подценяваме. И през днешния ден не сме ги подценили. На „ Герена” излизаме за победа и трите точки ", приключи вратарят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР