Капитанът на Левски - Николай Михайлов, говори след победата с

...
Капитанът на Левски - Николай Михайлов, говори след победата с
Коментари Харесай

Ники Михайлов: Днес трябваше да гоним и резултат, играта се подобрява с всеки мач

Капитанът на Левски - Николай Михайлов, приказва след успеха с 2:0 над Тузла Сити в контролна среща. Успехът беше първи за " сините " по време на подготовката в Турция. 

" От мач на мача играта се усъвършенства. Не сме гледали резултатите в мачовете, само че това не е опрощение, че загубихме три мача. Днес си казахме в съблекалнята, че би трябвало да гоним и резултат, по-стабилна игра в отбрана. Играхме добре и в двете етапи. Да не забряваме, че сме в тежък режим. Продължаваме да работим. Завърши първият интервал от подготовката, а в неделя стартираме отначало с нова порция мачове ", стартира Михайлов. 

" За мен главното нещо е, че Левски би трябвало да резервира суха мрежа и оттова стартира всичко останало. Имаме задоволително време, през днешния ден дойде нов състезател. Правим всичко допустимо да окомплектоваме състава. Надявам се Бари да бъде с нас напълно скоро. Всичко стартира от положителната игра в отбрана, която би трябвало да бъде на положително равнище ". 

" Ще приказваме за Лима в течение на времето. Малък и пай интервал е. Има върху какво да работи физически. Направили са му стратегия. Надявам се да бъде в положително равнище за старта на сезона. При бразилците акомодацията е малко по-трудна. Има и езикова преграда ". 

" Младите са бъдещото на Левски. Колкото по-бързо го схванат, толкоз по-добре. Работят добре, вършат това, което треньорите желаят от нас. Има огромна разлика сред юношеския и мъжкия футбол. Колкото по-бързо влязат в нещата, толкоз по-добре ". 

" На мен в никакъв случай не ми е прелестно, когато Левски губи. Независимо дали играя аз, или моите сътрудници. Бяха неприятни загубите и допуснахме доста голове. Казах им, че през днешния ден излизаме да създадем една победа, с цел да отдъхнем по-добре тези три дни. През идната седмица съперниците ще са по-добри. Левски би трябвало да наподобява по отговарящ метод във всеки мач. Радвам се, че през днешния ден победихме, с цел да има позитивизъм и да гледаме напред ", приключи Михайлов. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР