Капитанът на Левски Живко Миланов призна, че до края на

...
Капитанът на Левски Живко Миланов призна, че до края на
Коментари Харесай

Миланов: Ще преподпиша с Левски, съжаляваме за хикса

Капитанът на Левски Живко Миланов призна, че до края на годината съвсем несъмнено ще преподпише със "сините ". Опитният защитник разкри, че към този момент има диалози и разбирателството е въпрос на условност, с което секна спекулациите за бъдещето си.

"Имаме диалози за новия сезон и най-вероятно ще подпиша до края на годината. Ще е за още една година и по този начин ще мисля година за година, не мога да виждам за по-дълго време. Мисля, че имам мощ за още година и половина, а по-късно към този момент ще мисля ", съобщи 35-годишният Миланов. Той проучва и последния за 2019 година дуел на отбора против Локомотив Пловдив, приключил при нулево тъждество.

"За днешния мач считам, че би трябвало да съжаляваме, откакто играхме с човек повече. Трябваше да осъществяваме част от обстановките. На този неприятен терен мъчно се играе, а и Локомотив са сносно физически и се затвориха ", добави бранителят и призна, че е имало отмалялост измежду играчите на Левски.

"Има отмалялост, само че не би трябвало да търсим оправдания. Трябва да имаме опция на някои постове, не може да очакваш от един футболист да изиграе 55 мача и да е на равнище. Отбор не се прави за четири месеца, би трябвало време. За мен приоритет са и двете - Купата и шампионата. Ако вземем няколко попълнения, мисля, че имаме шансове ", сподели Миланов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР