Капитанът на Левски Живко Миланов обяви днес, че играчите не

...
Капитанът на Левски Живко Миланов обяви днес, че играчите не
Коментари Харесай

Капитанът на Левски: Притеснения нямаме от нищо, клубът работи перфектно

Капитанът на Левски Живко Миланов разгласи през днешния ден, че играчите не са обезпокоени от нищо, тъй като клубът работел съвършено.

“Свършихме много работа. Имахме два тежки лагера. Мисля, че Левски ще е подготвен за първия мач против ЦСКА. Работихме върху всичко. Надявам се това да се види в мачовете. Тогава ще стане ясно какво сме свършили.

Притеснения нямаме от нищо. До момента клубът си работи съвършено. Нормално е непрекъснато да излизат всеки ден нови вести и футболистите да четат и да питат защо става въпрос. Но това не е наша работа. Това си е работа на хората, които са над нас. Тяхна работа е да видят какво ще свършат.

За момента клубът работи съвършено. Когато има някаква неизясненост и стартира да не действа обикновено, тогава всеки може да пита. Но сега това не е наша работа.

Надявам се да стартираме полусезона с добра победа в дербито и нещата да тръгнат. Новите вършат положително усещане. Добри експерти са и се надявам да се напаснат към тима с течение на мачовете”, сподели Миланов при прибирането на отбора от Турция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР