Капитанът на Левски Живко Миланов бе гост студиото на Sportal

Капитанът на Левски Живко Миланов бе гост студиото на Sportal ...

Миланов: Това е Левски! Не може да се говори за разклащане.

Капитанът на Левски Живко Миланов бе гост студиото на Sportal TV. Опитният футболист заяви в предаването "Часът на сините", че няма разклащане в тима на Петър Хубчев.

Живко Миланов е гостува в "Часът на сините"@@@
"Трябва да имаш 22-ма равностойни футболисти, за да се бориш за титлата. Това може да е грешка на ръководството. Левски имаше добър отбор на старта на сезона в Европа и в родния шампионат. Проблем беше късата резервна скамейка. Мнението ми е, че Левски се нуждае от няколко опитни играчи", започна Миланов пред Sportal.bg.

"Отборът започва да има колектив. Много играчи напуснаха, идват нови. Един Мазурек, той е много свит, трябва му време. Отборът има добра група. Не може да се говори за разклащане. Това е Левски. Винаги е имало стрес и напрежение в този отбор. Винаги те подкрепят, когато играеш добре, но трябва да си понесеш последствията, след като сгрешиш.

Живко Миланов е гостува в "Часът на сините"@@@

 
Играхме добре със състава, с който започнахме. Публиката жадува за успехи. Винаги трябва да си мотивира", добави още той.

"В този момент е важно да се върви крачка по крачка. Ти не може да избягаш от целите, когато си в Левски. Отборът има здрава основа, благодарение на новите собственици. Опитват се да сглобят отбор и да изплащат дългове", коментира капитанът на Левски.

"Това, което виждам в тренировките, е на много добро ниво. Треньорската работа се вижда с победите. На треньора работата се вижда, когато отборът печели. Работата на Хубчев е на едно много високо ниво.

Живко Миланов е гостува в "Часът на сините"@@@
Кипърското първенство е с една идея по-добро. Това им е за сметка на националния отбор. Те не гледат много на юношеския футбол. Аз съм играл в Апоел с 11 чужденци. Там не се гледа дали си стар, или си млад.

Аз винаги съм искал да атакувам. Това им допадаше и на феновете на Левски в началото на първенството. Физически сме готови. Във физическата част от подготовката бяхме 8 или 10 човека. Другите играчи пристигнаха по-късно.

Най-важното, което се опитвам да предам на младите, е да се научат на професионализъм. Трябва да мислиш 24 часа за футбол, за да постигнеш някакви цели. Всички млади играчи в отбора имат качества", завърши Живко Миланов. efbet Лига 6 кръг, събота 17 август Витоша (Бистрица) 20:30предстои Левски

Източник: sportal.bg