Капитанът на Левски Иван Горанов призна след драматичната победа с

...
Капитанът на Левски Иван Горанов призна след драматичната победа с
Коментари Харесай

Иван Горанов: Роси? Той вече е в историята

Капитанът на Левски Иван Горанов призна след трагичната победа с 1:0 над Ботев в Пловдив, че всички в редиците на “сините” изживяват тежко случилото се в първия прелиминарен кръг на Лига Европа. 26-кратният първенец на България бе покрай това още веднъж да разочарова своите почитатели, само че с гол в добавеното време на юношата Илия Димитров прибра цялостния комплект точки.

“Много значима победа за нас. Сами се поставихме в тази тежка обстановка, от която трябваше да излезем. Най-лесно е да се предадеш по-късно, което ни се случи. Ние обаче сме Левски и във всеки един дуел би трябвало да гоним успеха. С един мач мъчно ще се не помни това, което се случи, само че с неизменност и доста предпочитание можем да изтрием този спомен. Благодаря на Георги Тодоров и Тодор Симов за силите и вярата, които ни вдъхнаха”, съобщи щастливият капитан на “сините”.
 Ботев Пд - Левски @@@
“Все още не е ясно кой ще бъде новият треньор. Всеки експерт има разнообразни условия и ние ще се опитаме да се нагодим към тях”, увери Горанов, след което направи и любопитно изявление по адрес на към този момент някогашния старши треньор Делио Роси: “Не сме се виждали, откакто стана ясно, че си потегля. Това към този момент е в историята. Гледаме напред!” Първа лига 1 кръг, събота 21 юли  Ботев (Пловдив) 0:1краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР