Капитанът на Левски - Божидар Митрев, говори пред колегите от

...
Капитанът на Левски - Божидар Митрев, говори пред колегите от
Коментари Харесай

Божидар Митрев: Реваншът с ЦСКА е мачът на сезона за Левски

Капитанът на Левски - Божидар Митрев, приказва пред сътрудниците от Спортал преди реванша с ЦСКА за Купата на България, който е на следващия ден от 18,30 часа на стадион " Васил Левски ".

" Настроението в тима е положително. Всички знаем какъв брой значим е този мач за нас. Той се явява като мача на годината. Надявам се, да се подготвим добре в оставащите два дни, най-много да бъдем спокойни и да излезем все едно мачът стартира от 0:0, да бъдем съсредоточени и да успеем да свършим работата, която започнахме. Важно е, че имаме преимущество, само че не би трябвало да го мислим. Трябва да излезем и от първата минута да играем все едно е 0:0, и в случай че има опция още веднъж да спечелим ", съобщи Митрев.

" Последният ни мач се трансформира във футболно представление. Не започнахме по най-хубавия метод, само че радващото е, че през второто полувреме се събрахме и показахме един страховит футбол. Дори считам, че в случай че бяхме победили, нямаше да бъде несправедливо. Във футбола е доста мъчно, откакто си почнал по този метод да се върнеш, мисля си, че много отбори не могат да го сторят. Новите в тима към този момент знаят какво е този мач за почитателите. ужденците видяха защо става въпрос, защото изиграха много от тези мачове през този сезон. Усетиха атмосфера по трибуните и какво въодушевление носи на публиката този мач ", добави вратарят.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР