Капитанът на Левски - Андриан Краев, даде мнението си за

...
Капитанът на Левски - Андриан Краев, даде мнението си за
Коментари Харесай

Андриан Краев: Трябва да се гордеем с нашето представяне

Капитанът на Левски - Андриан Краев, даде мнението си за загубата с 0:2 от Айнтрахт Франкфурт в реванш от плейофите за влизане в групите на Лига на конференциите. Поражението постави завършек на присъединяване на " сините " в шампионата, които изиграха шест мача в Европа това лято. 

" Разочарованието е голямо, само че би трябвало да се гордеем с нашето показване като цяло в туринра. Не знам какво не ни доближи в действителност, може би техният опит и класата си споделиха думата. Помечтахме. Едно пропукване ни коства и мача. През останалото време мисля, че се държахме добре ", стартира Краев. 

" Нормално е в подобен мач с такава страст и залог да има и сред нас искри. В един миг мисля, че и съдията много изнерви мача. "  

" Целта в този момент е напълно да насочим погледи към шампионата. Мисля, че можем да се борим за първенци. Трябва да се възстановим по най-бързия метод. Трябва да превключим на друга скорост. "

" Можем да вземем единствено позитиви. С тези мачове ще израстнем. Това е единствено плюс за нас. Ще ни пристигна самочувствие и мисля, че в шампионата ще го използваме ", сподели още полузащитникът. 

" Да не не помни да благодаря на всеки един почитател, който си отдели от времето и парите да пристигна да ни поддържа. Обстановката беше превъзходна. Първите минути бяха да навлезем в мача ", добави Краев. 

" Не мога да разясня. Нямам отговор на това нещо ", сподели той на въпрос по отношение на възможен негов трансфер. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР