Капитанът на , който се възстановява от COVID-19 и в

...
Капитанът на , който се възстановява от COVID-19 и в
Коментари Харесай

Занев дал съвети на новите за адаптацията

Капитанът на, който се възвръща от COVID-19 и сега е под карантина, е дал препоръки на новите попълнения в отбора, с цел да могат да се приспособяват по-лесно към футбола у нас и да свикнат с огромните условия към " алените ".

" Казах на новите футболисти в отбора, че българското състезание не е елементарно и ще им бъде мъчно, изключително с акомодацията. Така че всеки играч, който идва в тима, би трябвало да пази името си и да дава най-хубавото от себе си, тъй като фланелката на ЦСКА задължава във всеки мач да се представяш на максимума на опциите си ", съобщи Занев пред Българска национална телевизия.

Бранителят разясни, че контузията му от последния му формален мач преди позитивния тест за ковид - против Ейре в Лигата на нациите, довела тогава до насилствената му промяна, към този момент е изцяло отшумяла и той няма проблем да възобнови тренировки, откакто оздравее.

" Контузията пристигна, тъй като пет дни се борех с тежък грип и не бях упражнявал. Самата контузия не е тежка, просто получих конвулсия от пренатоварване. Надявам се колкото се може по-бързо да изляза от тази обстановка и да стартира да упражнявам ", съобщи Занев. Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР