Капитанът на , който реализира хеттрик в мрежата на ,

...
Капитанът на , който реализира хеттрик в мрежата на ,
Коментари Харесай

Героят на Ботев : Ще сме много по-мотивирани от Етър

Капитанът на, който осъществя хеттрик в мрежата на, към този момент мисли за идния бараж с. Според юношата на врачани ще бъдат доста по-мотивирани от болярите в този дуел.
 Ботев (Враца) скъса мрежата на Пирин и прескочи трапа, задава се Ботев (Враца) скъса мрежата на Пирин и прескочи трапа, задава се "финал " с болярите
" Много мъчно беше, тъй като преди мача имаше напрежение, което е обикновено - знаеш, че правиш неверна стъпка и непосредствено изпадаш. Добре се представихме, уповавам се на мача с да се представим още по-добре и да спечелим още по-категорично. И да не съм си оставил голове за баража, имам прелестни съотборници, които могат да вкарат. И четирите тима в " Б " група са доста качествени, не е удачно да споделям кой съм желал за противник. Работил съм с Веско Великов, познавам го, само че съм сигурен, че ние ще излезем доста по-мотивирани от Етър. Като видите какъв брой хора са пристигнали да ни поддържат в, единствено едно огромно " благодаря " за тези момчета. Не обичам клишетата, няма да им кажа на сътрудниците ми преди мача, че това е най-важният мач - те го знаят. Не мисля, че с такива думи мога да ги надъхам, в случай че те самите не се надъхат. Естествено, ще си приказваме през седмицата ", сподели.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР