Капитанът на Интер - Лаутаро Мартинес, се надяваше на различен

...
Капитанът на Интер - Лаутаро Мартинес, се надяваше на различен
Коментари Харесай

Лаутаро Мартинес: Не съм доволен, но поне не загубихме

Капитанът на Интер - Лаутаро Мартинес, се надяваше на друг излаз от мача с Реал Сосиедад. „ Нерадзурите “ след 4 следващи победи в Серия А и разгрома 5:1 в дербито против Милан, дойдоха в Сан Себастиан с огромно самочувствие.

Високомерието на италианския исполин обаче се изпари след единствено 5 минути, когато неточност на Бастони докара до гол на баските. Интер не съумя да насочи прецизен удар чак до изравнителното попадение на Лаутаро Мартинес в 87-ата минута. Това си остана и единственият удар в очертанията за хората на Симоне Индзаги, който направи 5 рокади в съпоставяне със състава в дербито.

" Не съм удовлетворен. Не играхме добре и не направихме това, което искахме и подготвяхме ", разгласи Лаутаро. " Започнахме мача зле и би трябвало много да се подобрим. Срещу нас беше тим, който играе високо, пресира, а ние не успяхме да използваме пространствата. Знаехме, че Реал Сосиедад е мощен тим. Все отново значимото е, че не загубихме мача. Взехме една точка ".

Голът на Ел Торо влезе в историята като №200 за Интер в Шампионската лига. Самият Лаутаро има 11 попадения в шампионата, с което се изравни със своя съотечественик Ернан Креспо при реализаторите на Интер в шампионата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР