Капитанът на Интер Лаутаро Мартинес е щастлив в Милано и

...
Капитанът на Интер Лаутаро Мартинес е щастлив в Милано и
Коментари Харесай

Лаутаро Мартинес е щастли в Интер и няма намерение да напуска

Капитанът на Интер Лаутаро Мартинес е благополучен в Милано и няма никакво желание да напуща отбора, разкри неговият сътрудник Алехандро Камано в изявление.

Камано бе безапелационен, че неговият клиент е " тъкмо там, където желае да бъде " и има желание да остане задълго част от амбициозния план на " нерадзурите ".

" Той е благополучен. В момента е тъкмо там, където желае да бъде и част от амбициозния план на Интер. Лаутаро има отлични връзки със съотборниците си и треньорския щаб. Това е дълготраен план на един от най-големите клубове в Европа. Освен това е доста благополучен и в персоналния си живот с чудесното си семейство ", показа мениджърът на Лаутаро.

В изявлението Камано съобщи още, че към този момент е видял сигнали, че от Интер имат предпочитание да удължат контракта на Мартинес.

" Ще работим върху това с Интер, само че мога да потвърдя, че той в действителност обича клуба и не желае да напуща този отличен тим ", разяснява Алехандро Камано.

От началото на сезона Лаутаро Мартинес е същински водач за екипа на Интер, като е осъществил 10 гола в 9 мача във всички шампионати.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР