Капитанът на - Хари Кейн, отсече след равенството 2:2 с

...
Капитанът на - Хари Кейн, отсече след равенството 2:2 с
Коментари Харесай

Хари Кейн със странен изказ за полемичните ситуации в дербито с Ливърпул

Капитанът на - Хари Кейн, отсече след равенството 2:2 с Ливърпул, че шпагатът, който направи против Андрю Робъртсън в 20-ата минута в мача сред двата тима не заслужава пряк червен картон.
Ситуацията е необятно дискутирана от футболните маси, откакто огромна част от мненията стигат до такава степен, че нападателят на " шпорите " трябваше да бъде изпъден по сходство точно на Робъртсън, който десетина минути преди края изрита цинично Емерсон Роял и пое към съблекалните след намесата на ВАР.
В обстановката през първата част обаче Пол Тиърни даже не бе привикан на мониторите от сътрудниците си, които работят в " Сейнт Джордж Парк " и това породи доста полемики.
" Това не беше за червен картон. Аз мислех, че завоювах топката. Беше просто тежко влизане. Когато играеш в мачове като този, би трябвало да правиш здрави шпагати. Не усетих, че е за червен това. Дори Анди ми сподели, че съм закачил крайници му, само че не чувствам, че това е червен картон ", сподели Хари Кейн пред малкия екран, излъчваща мача във Англия.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР