Капитанът на Джорджо заяви, че е оптимист за представянето на

...
Капитанът на Джорджо заяви, че е оптимист за представянето на
Коментари Харесай

Киелини: Изпълнен съм с ентусиазъм като малко дете

Капитанът на Джорджо съобщи, че е оптимист за представянето на “бианконерите ” в макар неприятната обстановка сега.

“Старата госпожа ” върви на петата позиция във краткотрайното класиране, което е нетипично за торинци, които в последните години бяха цялостен хегемон в. В последния си мач направи 0:0 като посетител на Милан.

“Винаги мисля положително и виждам чашата на половина цялостна, а не празна. Бих предпочел успеха против Милан, само че въпреки това мачът беше доста равносилен. И двата тима се постараха. Прогресът при нас е забележим, добавихме доста от началото на сезона. На верен път сме, предстоят ни четири доста значими месеца.

Играя с ентусиазма на малко дете и се любувам на това. На моята възраст в никакъв случай не знаеш дали това е последния ти сезон или последния мач и по тази причина е значимо да извличаш наслаждение от всеки мач ”, разяснява.

Той приказва и за положението на терена на “Сан Сиро ”, където единствено 24 часа по-рано се изигра и мачът сред и. “Теренът е идентичен и за двата тима. Въпросът е обикновено ли е през зимата да се играят два мача на един терен в границите на два дни. “Сан Сиро ” за мен остава един от най-хубавите игрища в ”, сподели още.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР