Капитанът на Детройт Хенрик Зетеберг ще пропусне началото на новия

...
Капитанът на Детройт Хенрик Зетеберг ще пропусне началото на новия
Коментари Харесай

Капитанът на Детройт пропуска старта на сезона

Капитанът на Детройт Хенрик Зетеберг ще пропусне началото на новия сезон в Националната хокейна лига поради травма. Центърът Зетеберг, който на 9 октомври ще навърши 38 години, страда от болки в гърба и няма да може да стартира естествена подготовка с тима в средата на септември. Шведът не изключи опцията поради проблемите да постави и последна кариерата си.

Henrik Zetterberg tells @sportbladet that his back issues will force him to miss Red Wings training camp and the start of the season: "I have not been able to train and I can not play NHL matches without being well prepared, especially not at my age. " https://t.co/tS6I6tboZF
— Chris Johnston (@reporterchris) August 28, 2018
"Трябва да получа отговори от лекарите преди да кажа, че съм изиграл последния си мач. Надявам се здравословните ми проблеми да бъдат решени. Не съумях да упражнявам обикновено през лятото. Ще пропусна предсезонната подготовка, както и началото на акцията. Ще направя рехабилитация в Детройт и по-късно ще забележим ", сподели Зетеберг. Той има 15 сезона в НХЛ, всичките за Детройт, като е записал 960 точки (337 гола и 623 асистенции) в 1082 мача на клуба. Зетеберг е член на така наречен "Троен златен клуб ", като олимпийски и международен първенец и притежател на купа "Стенли ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР