Капитанът на даде мнението си след победата на своя тим

...
Капитанът на даде мнението си след победата на своя тим
Коментари Харесай

Илиев: Всичко е добре, когато завърши добре, липсва ни постоянство

Капитанът на даде мнението си след успеха на своя отбор над в мач от 1/8-финалите за Купата на България. “Смърфовете” се постановиха с 2:1, само че потрепериха, откакто позволиха първи гол в средата на втората част.

“Не можахме да отбележим гол първи. Преди година видяхме с какво беше, безусловно същия мач. Ясно е, че беше мъчно, бяхме надалеч от това, което можем да покажем в този мач. Показахме темперамент, успяхме да обърнем и към този момент чакаме идващия си съперник.

Хубаво е, че се измъкнахме от тази тежка обстановка. Може би ни липсваше придвижване, когато е наситена противниковата половина. Една самостоятелна неточност от наша страна, контраофанзива, гол и по-късно пристигна напрежението. Казах на момчетата, че нищо кой знае какво няма да се случи, в случай че отпаднем от третодивизионен тим, всичко се случва във футбола.

Тяхното равнище не е Трета лига. Трябваше блестящо да покажем, че сме по-добрия тим, само че не се получи толкоз. Старши треньорът сподели, че доста обици станаха на ухото. Срещу Загорец мисля, че играхме още по-лошо. Важното е, че преминахме в идната фаза. Няма значение по какъв начин, въпросът е да побеждаваме.

Всичко е добре, когато приключва добре. Липсва ни неизменност. Мисля, че като тим имаме действителен късмет да сме в тройката, само че би трябвало да намерим салдото. Няколко пъти се повтаря - след прекрасен мач да идват слаби, тъй че би трябвало да имаме неизменност. Ще работим и се надявам това да се усъвършенства.

Относно идната среща с Илиев показа:

Равностойни тимове, постоянно се получават забавни мачове. Очаквам сходен мач и просто да играем с повече самочувствие. Мисля, че на терена не отстъпваме по нищо на ЦСКА. Надявам се да оправдаем високите очаквания”, съобщи капитанът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР