Капитанът на Черно море Георги Илиев вярва, че тимът му

...
Капитанът на Черно море Георги Илиев вярва, че тимът му
Коментари Харесай

Георги Илиев: Показахме, че заслужаваме да отстраним Септември

Капитанът на Черно море Георги Илиев има вяра, че отборът му има качествата да в профил състава на Септември от полуфиналите на плейофите за седмата позиция в крайното класиране, която би изпратила варненци в пряк дуел за Лига Европа против третия в Първа лига.

В първия мач против столичани, Черно море записа триумф с 2:1, а и двата гола за домакините вкара капитанът на отбора от „ Тича “.

„ Чака ни тежък мач при всички положения. Победа с един гол, съумяха да ни вкарат и този резултат е малко коврен за нас. Мисля, че въпреки всичко в първия мач доказахме, че тимът с по-големи качества сме ние и заслужаваме да продължим напред. Разбира се, не подценяваме тима на Септември. Имат положителни футболисти, вършат подли контраатаки. При всички положения няма да ни бъде леко “, показа той.

„ Ще забележим какво ще желае от нас управлението за този мач. Дали да нападаме, дали да играем по-дефанзивно. Прето е когато поведеш леко да се затвориш, само че ще забележим. Надявам се да изберем печелившата тактичност “

„ Септември съумя да ни победи на два пъти предходната година. Както на „ Тича “, по този начин и в София. Надявам се този път да им го върнем. Не бива да ги подценяваме и би трябвало да ги държим под око “, сподели още Георги Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР