Капитанът на Черно море Георги Илиев беше много доволен от

...
Капитанът на Черно море Георги Илиев беше много доволен от
Коментари Харесай

Георги Илиев: За Купата Левски имаше по-голямо преимущество

Капитанът на Черно море Георги Илиев беше доста удовлетворен от триумфа с 1:0 над Левски, който изкачи " моряците " на шесто място в Първа лига.

" Няма по какъв начин да не сме удовлетворени, ние като тим и почитателите на този клуб. Радвам се, че отново по този начин се получиха нещата, че Левски не си осъществиха тези две-три обстановки, които имаха. Ние пък реализирахме една от тези две-три, които имахме. Смятам, че стана равносилен мач, само че успяхме да спечелим. За мен стояхме по-добре на терена от мача за Купата на България. Може би там Левски имаше доста по-голямо предимство, само че през днешния ден се възползвахме по-добре от тънките обстановки. 
Естествено, че сме щастливи да играем пред цялостни трибуни. Всеки футболисти желае да играе пред цялостни трибуни. Качеството е друго, ситуацията е друга, зарядът е различен. Няма какво да приказваме, нали по тази причина го играем този футбол. Това е пътят. Надявам се, че ще имаме по-голяма убеденост след тази победа. Най-вероятно това ни липсва в отиграванията, като се надявам да се увеличи след тази победа ", показа Илиев.



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР