Капитанът на Черно море Даниел Димов си пожела Локомотив (Пловдив)

...
Капитанът на Черно море Даниел Димов си пожела Локомотив (Пловдив)
Коментари Харесай

Даниел Димов си пожела Локо на бараж за Лига Европа

Капитанът на Черно море Даниел Димов си пожела Локомотив (Пловдив) за противник, в случай че варненци стигнат до бараж за Лига Европа.

" Искам да ни се падне Локо (Пд). Искам ги тъкмо поради това, че играят доста добър футбол. Какво ще стане, ще забележим. Не мога да върша пожеланиия и сметки, защото има много дълъг път. Имаме и два плейофа, които би трябвало да спечелим, с цел да стигнем до този мач.

Получих едно много неприятно разтежение още на мача с Берое в Стара Загора. Съумях да завърша мача там с болки, само че очевидно се оказа по-сериозно и към този момент втори мач се постанова да пропусна. Надявам се до идната седмица разтежението да отшуми, с цел да мога да се приготвя за идващите мачове. За мен не е добре, че не се класирахме за първата шестица. Аз съм максималист. Знаете, че ние играем по-успешно против мощните тимове.

Удължил съм си контракта си. Бъдещето ми е ясно, главата ми е чиста ", сподели той за " Дспорт ". efbet Лига 27 кръг, петък 19 юни  Черно море 18:15предстои  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР