Капитанът на Черно море Даниел Димов продължава образованието си в

...
Капитанът на Черно море Даниел Димов продължава образованието си в
Коментари Харесай

Академичната година започна за капитана на Черно море

Капитанът на Черно море Даниел Димов продължава образованието си в компетентност " Икономика и търговия " в Икономическия университет във Варна.

Футболистът е към този момент трети курс и във връзка началото на новата академична 2023/24 година записа вдъхновяващо видео, което беше оповестено на страницата на образователното заведение.

" Казвам се Даниел Димов и съм професионален футболист във футболен клуб Черно море. Уча и в Икономическия университет във Варна, компетентност " Икономика и търговия ". Обучението в университета ми дава чудесно да съчетавам моята спортна кариера и образованието си.

Футболът е значима част в доизграждането ми като персона и експерт. Когато мотивацията не е задоволителна, спортът ме е научил на дисциплинираност и работа в екип, които мога да приложа и в образованието си. Академичното обучение ми дава нови вероятности и бъдещи върхови, които да покоря. Затова всеки ден предпочитам да модернизирам своя капацитет ", споделя във видеото Димов.

От университета прибавят, че Димов е един от вдъхновяващите образци по какъв начин сполучливо се съчетава академичното обучение със спортна кариера и професионална реализация.

Даниел Димов е професионален футболист с над 350 мача, някогашен народен играч, играл е в Израел и Турция. Строителен бизнесмен, фамилен, татко на две деца.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР