Капитанът на Черно море Даниел Димов обяви, че отборът му

...
Капитанът на Черно море Даниел Димов обяви, че отборът му
Коментари Харесай

Димов: Общото между двата мача с ЦСКА са отсъжданията на съдиите, спирам дотук

Капитанът на Черно море Даниел Димов разгласи, че тимът му е отстранен от ЦСКА-София в шампионата за Купата на България поради многото груби неточности, които са позволили той и съотборниците му. Защитникът добави, че общото сред днешния мач и този от преди 10 дни сред двата тима в шампионата са съдийските отсъждания.

“Футболът е на неточности. Когато са повече, се стига до този резултат. Гледаме виновността в себе си. Знаехме какво ни чака, защото играхме преди десетина дни тук. Имахме проект, само че една неточност, а след нея и втора, и се стига до този резултат, който е сложен за обръщане”, сподели Димов след загубата с 1:3 на “Армията”.

“Първото общо сред двата дуела е, че дейностите и отсъжданията на съдиите бяха сходни с тези от предходния мач. Спирам дотук, тъй като не желая да разясня тази тематика. Много неточности от трета страна, които не дават да се получи театър. Апелът ми към БФС и съдиите е: пуснете по-свободна игра”, прикани Даниел Димов. Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР