Капитанът на Черно море Даниел Димов излезе с публикация в

...
Капитанът на Черно море Даниел Димов излезе с публикация в
Коментари Харесай

Капитанът на Черно море поиска промяна в БФС, заговори за директива, Стилиян Петров го подкрепи

Капитанът на Черно море Даниел Димов излезе с обява в обществената мрежа, с която се разгласи срещу ръководството на Българския футболен съюз. " Дори футболистите на Лудогорец си признаха за наглото показване на съдията. И те не се гордеят с такива победи. Но когато има инструкция и скандалното ръководство в БФС е на такова равнище, ще сме очевидци на от ден на ден такива отсъждания и срамни държания ", е част от написаното от централния бранител. Любопитно е, че варненският клуб има представител в Изпълкома на футболната централа от 2009 година насам. Отношение по оповестеното от Димов взе легендата Стилиян Петров. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Дани, В доста моменти от нашите кариери, метода на изявление и метод може да ни накара да се почувстваме сами, измежду глутница изгладнели вълци. Човек умира, когато откаже да се застъпи за правдивост. Не забравяй, че към този момент не си самичък и доста други стават взе по-смели и единни, за по-доброто бъдеще на българския футбол. Неправдата и задкулисието, дълги години затъмнява и подтиска развиването на българската футболна промишленост като цяло. Бездействието против едно зло е еднакво на съдействие с него. Успех в идните дуели до края на сезона ", написа Стенли във " Facebook ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР