Капитанът на Черно море – Даниел Димов, говори в предаването

...
Капитанът на Черно море – Даниел Димов, говори в предаването
Коментари Харесай

Даниел Димов: Левски играе добре, но трябва да се притеснява от нас

Капитанът на Черно море – Даниел Димов, приказва в предаването „ Домът на футбола” по DIEMA SPORT. Той разяснява идното дерби с Левски в петък. Универсалният футболист е на мнение, че „ сините” би трябвало да се тормозят от „ моряците”.

„ Очакванията ми са като преди всеки мач – да победим. Надявам се да вземем максимума от мача. Очертава се това да е мачът на сезона. Всеки идващ мач е най-съществен. Надяваме да се представим добре, да има хубава атмосфера. Очаквам поддръжка от почитателите. Особено против Левски постоянно са идвали на стадиона”, стартира Димов.

„ Треньорът ще каже по какъв начин ще подходим. Скоро играхме против тях, познаваме се добре. Желанието, упоритостта, мобилизацията – който покаже тези качества, ще завоюва мача. Левски играе добре, имат възторг. Няма от какво да се тормозим, по-скоро те би трябвало да се тормозят от нас”.

„ Сантиментите съм ги оставял отвън терена. Там няма пристрастия, минало. Винаги играя за победа и се разпределям на 100%. Имаме и други момчета за центъра на отбраната. Където ме сложат, ще играя. Преди да стартира да играя отново като отбранителен халф, имах подозрения дали ще се оправя. Мога и откъм гърба. Нямам предпочитания”, продължи капитанът на Черно море.

„ С Илиан Илиев работим от много години. Имаме сплав, всичко е обикновено. Юноша на клуба съм, минал съм през този път. Сега има много момчета. Шансът, който получават, не във всеки тим могат да имат. Отдавна беше първият ми мач за Черно море. В София играх против Черноморец Бургас. Тук е моят клуб, по този начин си го одобрявам. Няма човек в щаба, който да не ме приема като близък”.

„ Не мога да уточнявам обособен човек, работил съм с доста хора. Благодарен съм на всички. Нямам спомен кой ме докара за първи път на стадиона. Бях на доста хубава възраст, когато играх в Израел и Турция. Докоснах се до други стилове на игра. Доста положителни срещи изиграхме. Инфраструктурата в тези страни е на доста високо равнище. От там би трябвало да се стартира. Искам да завърша кариерата си в моя роден клуб, само че още не го мисля”.

„ Варна има потребност от градско дерби. Имам няколко дербита против противника и хубави мемоари. Надявам се да се класират и да създадем празник за града”, сподели още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР