Капитанът на Черно море – Даниел Димов, сподели пред медиите

...
Капитанът на Черно море – Даниел Димов, сподели пред медиите
Коментари Харесай

Капитанът на Черно море обяви целта пред отбора

Капитанът на Черно море – Даниел Димов, показа пред медиите своите упования на старта на подготовката на „ моряците “ за пролетния дал от шампионата.

„ Нова година, нов шанс, както се споделя. Наистина завършихме по най-хубавия метод предходната година и през днешния ден е първа подготовка. Надяваме се да се съберем в цялостен състав, да си пожелаем да сме здрави и да имаме щастието тази година да реализираме това, за което се борим от много време насам “, стартира бранителят и добави, че такава е била и задачата преди началото на сезона – място в тройката.

„ С оглед оглед на мачовете, които се изиграха през есенния дял, успяхме да сме в по-добра позиция на този стадий, само че има не малко мачове. Пак, да не се дублирам, в този момент значимото е подготовката, да се опазим здрави, тъй като още в първите кръгове ни предстоят здрави борби и ще се види до каква степен ще ни стигнат силите за нещо по-голямо. Но действително тройката, което ни е задачата “, разяснява още Димов.

„ Мачовете първоначално се явяват с директните съперници. Пак споделям при нас няма нищо непременно. Знаем си опциите, знаем, че всеки един от нас е значим и скъп за тима. Нямаме огромна пейка, имаме повече млади футболисти, които ще би трябвало да поемат своята роля през сезона тъй че имаме действителна визия къде и какъв брой са ни опциите “, добави той.

Запитан чака ли почтена битка Димов сподели, че се надяват да бъде почтена, тъй като футболът може единствено да завоюва по този метод. „ Смятам, че всичко ще бъде обикновено “, заключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР