Капитанът на Челси Сесар Аспиликуета предупреди, че работата е на

...
Капитанът на Челси Сесар Аспиликуета предупреди, че работата е на
Коментари Харесай

Аспиликуета: Нека свършим работата си докрай

Капитанът на Челси Сесар Аспиликуета предизвести, че работата е на половина свършена за неговия тим след хикса – 1:1, с Айнтрахт Франкфурт в първи полуфинален мач в Лига Европа. Испанският защитник удостовери, че Челси е имал компликации през първата част, като голът на Педро в края на частта е пристигнал във допустимо най-удачния миг.

„ Ако бяхме изгубили с 0:1, щяхме да имаме проблеми, само че е радостно, че вкарахме гол в края на първото полувреме. Генерално имахме повече шансове от тях. Наясно сме, че не стартирахме добре, като се справяхме мъчно с тяхната преса и атаки”, стартира капитанът на Челси.

„ Вкарахме гол във значим миг, а упоритостта, която получихме ни накара да натиснем крепко през второто полувреме, с цел да търсим втори гол. Жоржиньо бе доста значим за нас, с цел да направляваме играта. Имаме гол на непознат терен, което е значимо, само че това е единствено първата стъпка. Всичко ще бъде решено другия четвъртък. Айнтрахт е рисков тим. Работата започва през септември в шампионата, дано в този момент приключим добре започнатото и да заведем почитателите си в Баку”, приключи Сесар Аспиликуета.

Челси намачка Айнтрахт, всичко обаче ще се реши в Лондон
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР