Капитанът на Челси Сесар Аспиликуета пожела на Еден Азар да

...
Капитанът на Челси Сесар Аспиликуета пожела на Еден Азар да
Коментари Харесай

Аспиликуета: Пожелавам на Азар много трофеи с Реал

Капитанът на Челси Сесар Аспиликуета пожела на Еден Азар да продължи да печели доста трофеи в Реал Мадрид преди да бъде доказано неговото прекосяване в „ кралския клуб”. 28-годишният белгийски плеймейкър се разписа на два пъти за отбора на Маурицио Сари във финала на Лига Европа против Арсенал при обилния триумф с 4:1. Миг след последния съдийски сигнал в Баку персонално Азар призна, че всичко сред него и другия клуб е контрактувано, като остава единствено разбирателството сред шефовете на двете страни.

Азар: Това е моето довиждане с Челси, време е за смяна

„ Пожелавам на Еден Азар да продължи да печели доста трофеи с Реал Мадрид, заслужава го”, призна капитанът на Челси пред испански медии след триумфа на лондончани в Лига Европа.

Ясен е графикът на Азар за прехвърлянето му в Реал Мадрид

Белгийският национал е дълго време свързван с трансфер на „ Сантиаго Бернабеу”, а испанският Marca удостоверява, че в тези дни Азар е точно в испанската столица, с цел да си търси къща за живеене. Изданието написа, че има „ цялостно разбирателство” сред всички страни и се чака да подпише шестгодишен контракт с „ лос бланкос”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР