Капитанът на Челси Сесар Аспиликуета е спечелил почти всеки голям

...
Капитанът на Челси Сесар Аспиликуета е спечелил почти всеки голям
Коментари Харесай

Аспиликуета: Мотивиран съм, през 2012-а ни заболя

Капитанът на Челси Сесар Аспиликуета е спечелил съвсем всеки огромен клубен трофей в Челси, откогато дойде при "сините " през 2012 година. Медал от клубното международно състезание на ФИФА само му липсва. Затова 32-годишният испанец се отнася към полуфинала против саудитския Ал Хилал в сряда с огромно почитание.

"Наистина съм стимулиран ", споделя Аспиликуета, който беше част от отбора на Челси, изгубил през 2012 от бразилския Коринтианс.

"През 2012 ни заболя. С времето осъзнаваш какъв брой мъчно е да стигнеш дотук. Видяхме по какъв начин Коринтианс се приготвят за мача, от време на време дребните елементи вършат разликата и в оня ден не показахме най-хубавото. Много ни заболя ", признава бранителят. "Ние представяме Европа. Знаем, че ще бъде мъчно. Трябва да използваме този късмет ", приканва капитанът.

Челси е с най-хубавия си тим, макар че мениджърът Томас Тухел няма да бъде там поради позитивен тест за COVID-19 и неговият помощник Жолт Лоу ще води отбора.

"Разочаровани сме, че Томас не е тук. Но би трябвало да сме подготвени. Той ще бъде доста значим преди мача, като ще има директна връзка с щаба ", сподели още Аспиликуета. "Трябва да се приспособяваме, имаме технологията да споделяме. Да се надявам, че ще създадем най-хубавото за него ", добави испанецът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР