Капитанът на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов публикува доста емоционален текст

...
Капитанът на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов публикува доста емоционален текст
Коментари Харесай

Лъчо Балтанов с емоционално обръщение: Никога не съм участвал в уредени мачове

Капитанът на Ботев (Пловдив) Лъчезар Балтанов разгласява много прочувствен текст в формалния си профил във " Facebook ", в който споделя, че в никакъв случай не е взел участие в уречен мач и че не би се поддал на външен напън за манипулиране на своята игра.

Екипът на Sportal.bg разгласява текста без редакторска интервенция:

" 4 години драпам с всички сили, с цел да се потвърдя, като човек, футболист, водач, като почтено създание. Жертвал съм фамилията и здравето си за богатството на тима на сърцето ми и ВИНАГИ бих го направил още веднъж. Псували са ме, обиждали са ме, наричали са ме несръчен и несполучлив, не ми е пукало, тъй като даже в най-слабите си дни съм се борил за ДОБРОТО на клуба! А да се бориш от време на време е доста по-важно от това, какво имаш като заложба! Опитвам се няколко дни след мача за купата да се овладея, само че не съумявам, тъй като някой е ограбил труда ми и вярата в честното и спрведливото. Днес не мога да замълча и залагам името си, фамилията си и всичко, което съм постигнал до през днешния ден като човек и футболист… Аз НИКОГА през професионалната си кариера не съм взел участие в нищо нелегално.

, бих спрял ЗАВИНАГИ, в случай че бъда заставен да направя нещо сходно! Аз съм човек с правила и в случай че има нещо на този СВЯТ, което мразя е неналичието на достолепие, на почитание, на доверие, на полезности и на честност! Аз постоянно ще бъда правилен на себе си и в никакъв случай няма да опетня името си или да разреша на някой ДРУГ да го направи! ", гласи обявата.


Първа лига 8 кръг, петък 11 май  Ботев (Пловдив) 2:1краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР