Капитанът на Ботев (Пловдив) - Ивелин Попов - вече се

...
Капитанът на Ботев (Пловдив) - Ивелин Попов - вече се
Коментари Харесай

Попето вече е в оптимална физическа форма

Капитанът на Ботев (Пловдив) - Ивелин Попов - към този момент се намира в оптимално физическо положение и ще стартира от първата минута в утрешния първи полуфинал за Купата на България против ЦСКА.

Плеймейкърът страдаше от вирусно заболяване и остана на пейката при успеха с 2:0 над Ботев Bp в петък, като се появи на терена в края на дуела. Плеймейкърът обаче към този момент се усеща добре и ще може да вземе пълноценно присъединяване против алените и даже да остане в игра за цялостните 90 минути, в случай че такова е решението на треньора Душан Керкез.

" Добре пристигнали в седмицата на първия полуфинал за Купата на България! Тръпката се повишава, напрежението пораства! ", надъхаха се от Клуба на последователите на Ботев Пловдив. Той провежда и екскурзия до София за дуела.

В същото време успеха на дублиращия отбор на канарчетата с 4:0 над Димитровград в неделя беше помрачена от травма на халфа Бисер Бонев. Предстои да му бъде направена рентгенова фотография на пръста на крайници. Не е ясно все още какъв брой време ще отсъства от терена 20-годишният футболист, написа " Тема Спорт ".
 Дилан Мертенс: Готови сме за ЦСКА, никой няма да играе със боязън
Дилан Мертенс: Готови сме за ЦСКА, никой няма да играе със боязън

Нидерландецът се завърна на терена в края на предишния месец след лекуване на контузия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР