Капитанът на Ботев Пловдив Ивелин Попов остана доволен след победата

...
Капитанът на Ботев Пловдив Ивелин Попов остана доволен след победата
Коментари Харесай

Ивелин Попов: Искам да спечеля трофей с Ботев Пловдив

Капитанът на Ботев Пловдив Ивелин Попов остана удовлетворен след успеха с 2:1 над Спартак Варна и класирането на " канарчетата " за полуфиналите на Sesame Купа на България. Попето съобщи, че желае да завоюва трофей с " жълто-черните ". 
Прочетете още
" Мисля, че можехме да победим и с по-изразителен резултат. Това е турнирен мач и най-важното е продължаването в идната фаза. Справихме се добре, с хубава игра. Вървим и следваме нашата линия. Радвам се, че победихме ". 

" Съперникът единствено мога да го поздравя. С Росен Кирилов и Витомир Вутов съм бил съотборник в Литекс. Ръководят тима си добре, имат млади момчета и играят футбол. Само възторженостти за този клуб ". 

" Мислех, че вторият гол е въпрос на време. Имаше един по-голям интервал до него. Всяка офанзива не може да е гол. Иска ни се, само че не се получава. Важно е, че сътворяваме положения, стараем се да играем прелестен футбол. Георги Николов е положително момче, добър футболист. Въпрос на време е се се окопити. Той пристигна в клуб като Ботев, в който всичкото това внимание, страстта може да въздейства. Ще вкара, ние сме с него. Вярваме в него. Ще стане голова машина ", добави той. 

" Много ми се желае да печеля трофей с Ботев. Аз ще дам всичко от себе си. В клуба са събрани амбициозни хора, които желаят да донесат триумфи на клуба. Този град и този клуб го заслужават. Този стадион заслужава да има притежател на Купа и да има европейски мачове ", съобщи Попето. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР