Капитанът на Ботев Лъчезар Балтанов сподели пред Дарик своите впечатления

...
Капитанът на Ботев Лъчезар Балтанов сподели пред Дарик своите впечатления
Коментари Харесай

Балтанов: Ботев се надгражда, ще гоним спечелване на Купата

Капитанът на Ботев Лъчезар Балтанов показа пред Дарик своите усещания от подготовката на тима в Турция като приказва и за задачите на "канарчетата " до края на сезона.

"Наблягаме на физическата подготовка, значимото е, че няма съществени травми. Всички се стараем доста, всичко е на доста високо равнище и се стараем ", съобщи Балтанов.

"Запазихме ядрото на тима и тимът единствено надгражда. Вкарваме доста, само че и позволяваме доста. Ако може да подобрим този аспект от играта, мисля, че всичко друго го имаме. Показахме и предния сезон, уповавам се и това, което показахме в тези две контроли, да го покажем. "

"Грешката ни беше, че загубихме доста точки от тимовете след нас в класирането. Но Ботев израства, има нужното самочувствие. "

"Имаме два мача със Славия, в случай че се представим добре сме на край, дай Боже. Но няма да изоставаме и шампионата. "

"Срещу Славия направихме два тежки мача за шампионата, в случай че подходим съществено ще сме финалист. "

"Да играеш за България е чест, знам какво е, минал съм през всички гарнитури. "

Балтанов приказва и за фантазията си да играе за Ботев на стадион "Христо Ботев: "Това е болна тематика, на мен ми е фантазия да стъпя на "Христо Ботев ". Тези евротурнири в случай че се играеха там, щяхме да стигнем още по-напред. Няма какво да кажем за този въпрос. "

"Представям си 15-20 хиляди на "Христо Ботев ", ще е нещо неповторимо. Дай Боже край за Купата, продобиване и колкото се може по-напред в шампионата ", добави Балтанов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР