Капитанът на Борусия (Дортмунд) Марко Ройс отново може да пропусне

...
Капитанът на Борусия (Дортмунд) Марко Ройс отново може да пропусне
Коментари Харесай

Контузия поставя под въпрос участието на Марко Ройс на Мондиал 2022

Капитанът на Борусия (Дортмунд) Марко Ройс още веднъж може да пропусне огромен шампионат за Германия. 33-годишният нападател беше изнесен на носилка през първото полувреме на Рурското дерби против Шалке 04 със подозрения за сериозна травма на глезена. Ройс напусна облян в сълзи, откакто изкълчи десния си гален в битка за топката с Флориан Флик от Шалке. 

Селекционерът на Бундестима Ханзи Флик е присъединил Ройс в тима за идните мачове против Унгария и Англия и разчиташе на него като основен състезател за Световното състезание в Катар, което стартира на 20 ноември. 

Марко Ройс е малтретиран от травми в несъответствуващи моменти през цялата си кариера. Той пропусна успеха на Германия на Световното състезание през 2014 година заради травма на глезена, получена на загрявката, а травма в слабините го извади от Европейското състезание през 2016 г. 

Той взе участие в несполучливата отбрана на купата с Германия на Световното състезание през 2018 година, само че пропусна идващото Европейско състезание. 

Ройс има 15 гола в 48 мача за Германия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР