Капитанът на Борусия (Дортмунд)Марко Ройс не смята, че двубоя с

...
Капитанът на Борусия (Дортмунд)Марко Ройс не смята, че двубоя с
Коментари Харесай

Това дерби с Байерн няма да реши битката за титлата, смята Марко Ройс

Капитанът на Борусия (Дортмунд)Марко Ройс не счита, че дуела с първенеца в Бундеслигата Байерн (Мюнхен) в събота ще бъде решителен в борбата за купата, само че сигурно ще е доста значим. Вестфалци са на върха с точка пред “червените ”.

„ Това не е решителен мач, само че е доста значим. Увереността, когато си спечелил подобен дуел, ти оказва помощ в идващите срещи. Надявам се да бъдем подготвени “, съобщи Ройс в пред телевизия “Скай спорт ”.

„ Титлата в Бундеслигата е нещо особено. Би било хубаво да честваме този трофей с тима и почитателите ни в Дортмунд. Това е фантазията ми “, добави 33-годишният немец.

Той дойде в Борусия през 2012-ра - тъкмо след втората купа от времето на Юрген Клоп. След това Байерн завоюва всички първенците. Ройс има пет трофея с “жълто-черните ” - две купи на германия и три суперкупи.
 Никлас Зюле: Изравняването против Байерн е най-хубавият ми миг в тима Никлас Зюле: Изравняването против Байерн е най-хубавият ми миг в тима
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР